Welkom
Gratis verzending vanaf €50, standaard €12,95 naar België Ruim 25 jaar ervaring in outdoor- en legerartikelen
Neem contact met ons op
Vragen? Een beller is sneller!
0 Mijn winkelwagen item(s) - 0.00

Algemene Voorwaarden

Naast de Mitex-voorwaarden zijn de volgende bepalingen op al onze aanbiedingen en transacties van toepassing.

Stock-House V.O.F.
Willemstraat 21
6411 KX  HEERLEN
045-5713238
info@stockhouse.nl
kvk nr: 14035253
BTW indentificatienummer:  807202794

Prijzen

De door ons genoemde prijzen zijn altijd inclusief BTW en eventuele overige belastingen, behoudens eventuele kosten van aflevering.
Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden ons niet.
Wij behouden ons het recht voor tussentijds wijzigingen in de aanbiedingen te doen.

Kosten van aflevering

Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland € 5,85 per bestelling. Dit is een vast bedrag ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling. Echter bestellingen boven € 50,- zullen gratis worden verzonden. Voor België geldt dat wij de kosten in rekening brengen zoals TNT deze berekent. Wij zullen van tevoren deze kosten aan u bekend maken.  

Wijze van aflevering

Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL (voorheen TNT Post). Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. In dat geval ziet u in uw Bestelstatus een 3S nummer bij de bestelling. Met dit nummer kunt u op de site van PostNL www.tracktrace.nl het verzendtraject van uw pakket volgen. Op een postbusadres levert PostNL geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.

Zodra uw bestelling wordt verzonden ontvangt u van ons uw track-en-trace code.

Het kan voorkomen dat u, na het klikken op het 3S-nummer, de volgende melding krijgt: ‘Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’ (dit is de combinatie van het 3S-nummer en de postcode waar de bestelling afgeleverd moet worden). Deze melding kan veroorzaakt worden doordat TNT Post het 3S-nummer nog niet heeft verwerkt. U kunt de status van uw bestelling in dat geval de volgende werkdag opvragen.

Wanneer dezelfde melding drie dagen na verzending nog steeds verschijnt en u heeft uw bestelling nog niet ontvangen, dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen door een e-mail te versturen naar info@stockhouse.nl .

Betalingswijze

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

iDEAL. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

iDeal via MultiSafePay* deze betaalwijze is gelijk aan een normale iDeal betaling, afgezien van een eenmalige aanmelding by MultiSafePay.

Creditcard via MultiSafePay* (Visa, MasterCard). U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Uw creditcard wordt belast op het moment van bestelling.

*Multisafepay indien u via MultiSafePay afrekent (iDeal of Creditcard) dan betaald u via een zogeheten fast checkout-rekening. Tijdens uw bestelling worden uw gegevens automatisch ingevoerd, u hoeft dan alleen nog maar een wachtwoord in te voeren. Wilt u een volgende keer online een product kopen? Dan hoeft u enkel met uw e-mailadres en wachtwoord in te loggen. Zo kunt u snel en gemakkelijk, in een paar klikken het product aanschaffen. Elke keer uw gegevens in een webwinkel opgeven is niet meer nodig. 

Levertermijnen en aflevering

Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld betreft de plaats van aflevering het door u opgegeven adres. Tenzij uitdrukkelijk een andere leveringstermijn is afgesproken (bijvoorbeeld indien een andere termijn bij het product staat vermeld) geldt een uiterste levertermijn van 14 dagen. Bij overschrijding van de leveringstermijn zult u hiervan met bekwame spoed op de hoogte worden gebracht, doch uiterlijk binnen 14 dagen nadat u de bestelling heeft geplaatst. U heeft het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden, tenzij u te kennen geeft de aangekondigde langere leveringstermijn te accepteren.

Zichttermijn en retournering

Conform de wettelijke bepalingen heeft u een zichttermijn van 14 werkdagen, ingaande de dag na ontvangst van de goederen. Tijdens de zichttermijn zult u de goederen en het verpakkingsmateriaal voorzichtig behandelen. Uitpakken en gebruiken is slechts toegestaan om te beoordelen of u het product wilt behouden.

Wanneer u van het ontbindingsrecht binnen de zichttermijn gebruik wilt maken, dan verzoeken wij u daarvan melding te maken via info@stockhouse.nl. Tevens verzoeken wij u de producten zoveel mogelijk in de originele staat en verpakking terug te laten bezorgen aan het verzendadres, inclusief eventuele toebehoren. Willemstraat 21, 6411 KX te Heerlen.

Retournering van de goederen komt voor uw eigen rekening en risico. Terugbetaling van door u reeds voldane bedragen geschiedt uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding van de koop.

Uitzondering geldt voor goederen die reeds gebruikt zijn, hiervoor geldt dat deze niet geretourneerd kunnen worden. U krijgt geen geld terug of een tegoedbon. Wij controleren deze goederen met zorg en zullen uitsluitend producten versturen welke door onze strenge selectie is goed gekeurd.

Service en klachten

Klachten of servicemeldingen kunt u als volgt melden:

De ondernemer beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.

Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer, nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd.

Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

Privacy

Bij het plaatsen van een bestellinge worden uw gegevens door ons opgeslagen in een persoonsregister.

Voor meer informatie over persoonsgegevens en het gebruik van cookies verwijzen wij u naar onze privacy policy.

Indien u bezwaar heeft tegen één van bovengenoemde activiteiten, dan kunt u contact met ons opnemen via info@stockhouse.nl.

Op eerste verzoek zullen wij uw gegevens verwijderen.   

Next Prev
 • Logo 101INC
 • Logo Fostex
 • Logo Meindl
 • Logo 101INC
 • logo Grisport
 • Logo Blackstone
 • Logo Gamo
 • Logo Olight
 • Logo Magnum
 •  
 • Brandit
 • Sluban
 • Bollé